Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Bamble

Senkveld-slaget: Øst mot Vest

Overview

Endelig kommer Camp Senkveld til Langesund! TV2 har i år valgt ut sommer-perla Langesund til årets innspilling av Camp Senkveld! Men, i år har konseptet fått et nytt navn! Velkommen til Senkveld-slaget: Øst mot Vest!

ENDELIG KOMMER CAMP SENKVELD TIL LANGESUND! TV2 har i år valgt ut sommer-perla Langesund til årets innspilling av Camp Senkveld!

Ut i fra to tidligere sesonger med Camp Senkveld, med flotte seertall og enormt engasjement i sosiale medier, skal vi i sesong tre by på ny underholdning (om så ikke bedre).

I perioden 11.-20. august kommer vi til Langesund for å spille inn en rekke konkurranser på forskjellige steder rundt om i byen, og du er hjertelig velkommen til å være med på moroa! Dette er en fantastisk mulighet til å kunne samle venner og familie, og sammen kunne oppleve noe utenom det vanlige!

Følg med på vår Senkveld sin Facebook-side, så holder vi deg oppdatert på hvor og når du kan møte for å få med deg innspillingen av det som desidert er noe av Senkveld-programmets gøyeste innslag! Bli med da! Vi sees! 

  • Last Updated: 13.08.2019
  • Source: Telemarkreiser AL
Dates

sø. 18. august 2019 10:00

ma. 19. august 2019 10:00

ti. 20. august 2019 10:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Senkveld-slaget: Øst mot Vest
Your Recently Viewed Pages