VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Sesongstart: Stand Up Klubbkveld (Stavanger)

  • Løkkeveien 24, Stavanger, Norge, Stavanger
  • 5. februar 2021
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Standup klubbkveld med Vidar Hodnekvam, Jan Rune Holdhus, Sven Rusdal, Tord-Rune Kvikstad og Jostein Hakestad

Dørene åpner 19:00

Showet begynner 20:00

CC: 200 kr. (150 for studenter) for forhåndsbestilt billett.-OBS: Det koster 15 kr. ekstra hvis du kjøper billett i døren.

18 års aldersgrense

Vi tar smittevern på alvor:
** Begrenset publikum / sosial distansering
** Alltid antibac
** Kun bordplassering / eller fastmonterte stoler
** Aktiv smittesporing

Kveldens headliner, Vidar Hodnekvam, er en bunnsolid bergensk standuper av ypperste klasse. Vitsene er gode, de kommer tett, og resultatet er at salen rister av latter. Vidar snakker ofte om egen oppvekst, livet som småbarnsfar, og sin mystiske evne til å havne i situasjoner han kommer håpløst dårlig ut av. Har vært fast inventar som headliner på Latter i mange år, og i 2015 ble han nominert til Komiprisen på NRK i kategorien beste standup.


Konferansieren er den alltid fabelaktige Jan Rune Holdhus! Den fødte entertaineren som sprudler, inkluderer, og har sjarm og frekkhet i ett, gir deg latter og valuta for hvert minutt han står på scenen. Holdhus ble en kjenning i hele Norge da han deltok i programmet "Den Norske Humor" på NRK i 2009, hvor han blant 1700 deltakere endte på en 4. plass. Harald Eia som var en av dommerne sa at Jan Rune hadde en stor framtid som standup-komiker, og at han hadde et stort komisk talent. Harald Eia hadde helt rett og siden den gang har Jan Rune stått på scenen og bidratt på utallige arrangementer for næringsliv og åpne forestillinger.

Sven Rusdal er også en ringrev innen standup, og har hatt suksess med eget soloshow, "Svenneprøven", som han hadde for ein utsolgt sal på Sandnes Brygge. Rusdal har alltid gode replikker på lur, og selvfølgelig har han et vitse-repertoar som alltid leverer på et hvert arrangement.


Tord-Rune Kvikstad fra Finnmark har fått jobb her i oljebyen, og stiller sterkt på scenene rundt i området. Han mener ingenting er for hellig til å tulle med. Han sørger for at sensuren alltid er av, fjerner filteret, så det kan fort bli mørkt. Vi digge det!


Jostein Hakestad er fra Sørlandet og har en herlig kombo av bløde konsonanta og knusktørr humor. Han er podcaster, ordspill-konge og selverklært nerd, og serverer såpass finurlige betraktninger på livet og universet rundt oss, at det får alle til å tenke litt annerledes om ting etterpå.


En nydelig bukett med komikere som setter pangstart på standup-sesongen for Våren 2021!


** Billetter er ikke refundérbare. Men vi kan bidra med å få solgt billettene dine innbyrdes til andre ved å markedsføre salget ditt. (Dog, ved avlysning fra vår side får man såklart refusjon)

** Endring i line-up kan skje (skjer heldigvis svært sjeldent); vi refunderer ikke billetter grunnet endring i line-up.

  • Last Updated: 11.01.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 5. februar 2021 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Sesongstart: Stand Up Klubbkveld (Stavanger)
Your Recently Viewed Pages