Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Shiner

Mer info

Shiner er en eksperimentell hiphoptrio fra Oslo. Med kun én utgitt låt og en håndfull konserter under beltet har bandet allerede fått høy verdi på ryktebørsen, spesielt etter to heseblesende konserter på by:Larm 2023. NRK P3 kalte opptredene på by:Larm blant festivalens beste og inkluderte Shiner som ett av bandene du må se live i 2024. Bestående av medlemmer fra band som Pom Poko, Combos og Instant K, spiller de elektronisk punk-hiphop med ekstremt energinivå og idiotiske musikalske ambisjoner.

Deres selvproduserte debut-EP kommer 1. mars på selskapet Dagen er ødelagt, og allerede 9. februar kommer en smakebit i form av låten «Cobra».

«Shiners aggressive og eksperimentelle hiphop treffer som et forløsende nyreslag. […] Den nyoppstarta trioen leverte det som vil bli stående som en av by:Larms hardeste, råeste og mest kompromissløse konserter» Natt & Dag (by:Larm 2023)

«Det finnes musikk som griper deg, også finnes det musikere som griper tak i deg. Vokalist Axel Olsen i Shiner grep folk i kragen under Bylarm, for både intimitet og dramatikk. Jeg håper han aldri blir bedre på sosiale normer, for både gruppens opptredener på Hærverk og Ingensteds var blant festivalens beste.» NRK P3.

« […] Shiner var et dødsbra liveband. Dette er noe jeg har vilt lyst til å se igjen.» Gaffa (by:Larm 2023)

Sist oppdatert: 01/15/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt