VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken RINGERIKE

Showkonsert med Bjarne Brøndbo og Marte H. Hval

Overview

Ringerike Janitsjar lover en festkveld av de sjeldne når de har fått med seg Bjarne Brøndbo på laget. Bjarne er en artist med et stort repertoar! Selv om han først og fremst er kjent som sanger i DDE og forfører på scenen. Det blir garantert mye allsang og latter når han tar for seg temaer som barn, oppvekst, turnélivet, sosiale medier, teknologiens utvikling fra 70 tallet samt det å være pop stjerne i Norge - Alt pakket inn i et musikalsk teppe sammen med Ringerike Janitsjar.

I tillegg har vi fått med oss en stor lokal kjendis. Marte Helleseter Hval. Marte har bl.a. medvirket i Sound of music og Evert Taube på Edderkoppen teater. Hun har vært med i TV-programmene Beat for Beat, Kjempesjansen, og som korist i Stjernekamp. Marte har også vært med i flere lokale konserter og show som Hønefossrevyen, Jailhouse Rock, julekonsertene Det lyser i stille grender for å nevne noe. Til daglig jobber hun som sangpedagog på Ringerike videregående skole og driver Showskolen i Hønefoss sammen med sin søster.

Vi lover deg en helstøpt aften!

  • Last Updated: 01.09.2020
  • Source: Visit Innlandet
Dates

on. 24. mars 2021 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Showkonsert med Bjarne Brøndbo og Marte H. Hval
Your Recently Viewed Pages