Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik Ringerike

Showstopper

Overview

Et hvert show eller musikal har en «showstopper».
Showstopper er det nummeret som gjør at forestillingen «stopper opp», et wow-nummer, enten fordi det er stort eller ekstra flott.

Dette er 4. gangen vi setter opp «Showstopper».Vi har plukket ut noen av de fineste nummerne vi vet om og satt sammen til en variert forestilling. Vi er innom både «Flashdance», «Chess», «Sound of music», «The greatest showman», «Oliver», «Moulin Rouge» og «Singin´ in the rain» i tillegg til sanger fra Trolls og «the King of pop». Dette blir med andre ord en variert forestilling fyllt av sang og dans - med noe for enhver smak.

Showskolens Showkompani består av ca 35 barn, unge og voksne fra Ringerike, Hole og Jevnaker.
I tillegg til Showkompaniet, har vi også med oss Showskolens nystartede Vokalkompani og Showkoret er også denne gangen med på flere innslag.

Instruktører er Guro Helleseter og Elisabeth Østvang Gundersen. Dirigent for Showkoret og Vokalkompaniet er Marte Helleseter Hval. I tillegg har vi hatt med Rebekka Nordvik som gjestekoreograf.

  • Last Updated: 21.02.2019
  • Source: Turistkontoret Gjøvik Land Toten
Dates

sø. 31. mars 2019 13:00

sø. 31. mars 2019 16:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Showstopper
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad