Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik Ringerike

Shrek, the musikal

  • Hønefoss Bru 3, Hønefoss
  • +47 32142137
  • 29. august 2019 - 1. september 2019
  • (4 Upcoming Dates)
Overview

Musikken er komponert av Jeanine Tesori og sangtekster er av David Lindsay-Abaire. Den er basert på animasjonsfilmen Shrek (2001) og William Steigs roman Shrek! (1990). Musikalen fikk god kritikk og ble nominert til åtte Tony Awards, blant annet for beste musikal, beste mannlige- og beste kvinnelige hovedrolle i en musikal.

På sin syv års dag blir det lille grønne trollet Shrek, sendt ut i skogen for å klare seg selv, slik som alle grønne troll før han. Han finner seg sin egne lille sump, hvor han får være i fred for alle som vil han vondt fordi han er stygg og annerledes.
Plutselig en dag invaderes sumpen hans av en mengde fortapte eventyrfigurer som forteller Shrek at de har blitt sendt dit av Lord Farquaad fra byen Duloc. Shrek bestemmer seg for å besøke Lord Farquaad for å finne ut hva som foregår, og på turen møter han et snakkende esel som overtaler han til å slå følge. Farquaad forteller ham at han kan få tilbake sumpen sin dersom han redder en prinsesse for ham, men dette er ingen hvilken som helst prinsesse. Prinsesse Fiona har vært innelåst i et høyt tårn så lenge hun kan huske, voktet av en flammesprutende drage. Hun er også rammet av en forbannelse som forvandler henne til et troll om natten, men det er en hemmelighet hun gjør alt for å skjule.

MusikalKollektivet presenterer sine dyktige aktører – 70 skuespillere, sangere og dansere i alderen 7 – 65 år. I tillegg har vi hentet hjem 4 profesjonelle utøvere – alle fra vårt eget distrikt.

MK's ensemblets møte med Shrek, Esel, Lord Farquaad, prinsesse Fiona, og fortapte eventyrfigurer er en herlig forestilling, en miks av eventyr, humor, moral og kjærlighet som vil trollbinde både store og små.

Dette kan ikke bli annet enn "shrekkelig" morsomt!

  • Last Updated: 11.06.2019
  • Source: Turistkontoret Gjøvik Land Toten
Dates

to. 29. august 2019 18:00

fr. 30. august 2019 18:00

lø. 31. august 2019 16:00

sø. 1. september 2019 16:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Shrek, the musikal
Your Recently Viewed Pages