Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Porsgrunn

SIBIIR + Astrosaur

Overview

The return of SIBIIR!

Sibiir er tilbake! 4. oktober kommer andreplata "Ropes". Til alles glede følger kommende album formelen fra førsteskiva med illsint hardcore blandet med medrivende thrash-riff og grandiose black metal øyeblikk.

Med sin sømløse blanding av metal og mørk hardcore, har SIBIIR definitivt gjort seg til et av de mest spennende banda i Norge i løpet de få årene de har holdt på.

På tampen av 2016 slapp de sitt selvtitulerte debutalbum på Fysisk Format, til kjempekritikker. Kjent som et ekstremt bra liveband, har de turnert Europa med Kvelertak et par ganger, gjort supportjobber for Enslaved, og spilt festivaler som Roskilde, Øya, Wacken, Tons of Rock og Summer Breeze - og mer skal det bli! Hold fast!

Astrosaur
Astrosaur er en powertrio fra Oslo som spiller instrumental rock med inspirasjon fra stoner/doom, prog, post-rock og jazzrock. De slapp sitt første album "Fade In // Space Out" til gode kritikker i 2017, og gjennomførte en femukers Europaturné som support for Leprous samme høst. I 2018 slapp de videoserien "Visual Transmissions" og turnerte Europa på nytt som support for Ihsahn. I september slipper Astrosaur sitt andre album på Pelagic Records (The Ocean, Cult of Luna, Mono).

Lørdag 26. oktober
18 år leg plikt.

Dørene åpner 21.00
Astrosaur kl 22.00
Sibiir kl 23.00

  • Last Updated: 03.09.2019
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 26. oktober 2019 21:00 2:00

sø. 27. oktober 2019 21:00 2:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
SIBIIR + Astrosaur
Your Recently Viewed Pages