Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Siddis Brass 2019

Overview

Underholdningskonkurransen Siddis Brass finner sted hver høst i Bjergsted Musikksenter (Stavanger Konserthus, Musikk konservatoriet og Musikkskolen). 
Ved siden av det årlige norgesmesterskapet i Bergen, er Siddis Brass det viktigste arrangementet for norske brass band. 

Hvert brass band framfører et underholdningsprogram etter fritt valg innenfor en tidsramme på 20 - 25 minutter. Opptak fra konkurransen har ved en rekke anledninger blitt sendt i NRK og BBC. Vinnerene i konkurransen kvalifiserer seg til deltakelse i den engelske konkurransen "Brass In Concert".

I Bjergsted i Stavanger kan Siddis Brass tilby brassbandene de beste konkurranseforhold. Sponsorer bidrar med attraktive premier.

Vertskapet og deltakerkorpsene er usedvanlig heldige som har en nærmest profesjonell stab i ryggen som trofast har stått på for å gjennomføre Siddis Brass og utvikle arrangementet til det det har blitt; en massemønstring av brassband med mange flotte prestasjoner. Siddis Brass har også bidratt til å øke kvaliteten på norske korps og formidle nytt repertoar.

Stavanger Brass Band er arrangør og vertskap for Siddis Brass.

  • Last Updated: 26.03.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 2. november 2019

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Siddis Brass 2019
Your Recently Viewed Pages