Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Signe Emmeluth´s Amoeba

Overview

Skiensjazzdraget presenterer: Signe Emmeluth (saksofon), Christian Balvig (piano), Karl Bjorå (gitar) og Ole Mofjell (trommer) – en fengslende og eksplosiv jazzkvartett som beveger seg mellom det arrangerte og det improviserte. Lynraskt og gjennomtenkt, fritt med øye på målet.

Den dansk/norske kvartetten består av spennende musikere vi tidligere har hørt med Efterklang, Megalodon Collective, Thurston Moore Group, PNL Large Unit og Aperture for å nevne noen. I spissen for bandet finner vi den formidable bandlederen og komponisten Signe Emmeluth som denne sommeren mottok JazZtipendiat 2020/21 på årets Moldejazz. Det betyr at hun skal komponere et nytt verk for Trondheim Jazzorkester med urpremiere på festivalen neste år.

Emmeluth´s Amoeba slapp sitt andre album Chimaera på tampen av 2019 og fikk en rekke gode anmeldelser. Audun Vinger i Dagens Næringsliv sa blant annet: «Når Signe Emmeluth blåser i hornet, så lytter man… det er jo skikkelig intensivt svingende weltschmerz i en av årets friskeste låter «Lyons».»
Arrangør: Skiensjazzdraget

Billettpriser:
Ordinær: 300
Medlemmer av Skiensjazzdraget: 200
Studenter: 100
Foto: Cristina Marx

  • Last Updated: 24.01.2022
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

to. 10. februar 2022 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Signe Emmeluth´s Amoeba
Your Recently Viewed Pages