Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trondheim TRONDHEIM

Signe Marie Rustad (Support Maren Emilie)

  • Stasjonsgata 3
  • +47 47260712
  • 1. februar 2020
  •  /  21:00
  •  /  Price 320,-
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Hvor var du da Signe Marie Rustad spilte intim konsert på Barrique Vinbar? Om noen år når folk spør dette spørsmålet vil kun ca 80 personer kunne si at dem var tilstede, mens 500 vil prøve å skryte på seg at de var der. Vi gleder oss enormt til denne kvelden hvor det blir duo konsert av Signe, i tillegg vil også talentfulle Maren Emilie fra Flatanger stille som support. Dette blir en kveld for minneboken!

Fra presseskrivet til hennes rykende ferske album:
6/6 «En sjelden lytteopplevelse.» Dagbladet
10/10 «Signe Marie Rustad, hva er det du har gjort? Vel, du har laget en klassiker av et album.» Musikknyheter
6/6 «Dette er et mesterverk, en type plate vi knapt har hørt maken til fra en norsk artist.» Mitt liv som Erik
«Uredd går hun til verks med tradisjonene, samtidig som hun tripper elegant over mange andre musikalske bedd på veien.» Morgenbladet
«Kosmisk og poetisk rootsmusikk fra Signe Marie Rustad.» Dagens Næringsliv

Etter å ha fanget oppmerksomheten til det stadig voksende norske americana-publikummet med debutplata Golden Town (2012), skapte Signe Marie Rustad for alvor bølger med kritikerroste og sjangeroverskridende Hearing Colors Seeing Noises (2016), som også ble anerkjent med en Spellemann-nominasjon.

På tredjeplata When Words Flew Freely, returnerer Rustad med den glassklare, kraftfulle stemmen og de poetiske sangene som har gitt henne en lojal fanbase her til lands. Etter en periode med omveltninger i livet, fikk Rustad skrivesperre og sluttet å lage musikk. Platetittelen henspiller på tiden da livet var i flyt og ordene stort sett kom til henne uten problemer.

«Da jeg sakte men sikkert var i ferd med å sette i gang med å skrive musikk igjen, begynte jeg å åpne opp gamle esker. Det er ikke en metafor, men faktiske esker med CD-er, kassetter og vinyl som jeg hørte på i mine formative år. Jeg forsøkte å huske hvordan all denne musikken påvirket meg, og hva den fikk meg til å føle. Jeg hadde skrudd av den måten å ta inn omgivelsene på, for å beskytte meg mot det som hadde gjort livet vanskelig. Gjennom skrive- og innspillingsprosessen av When Words Flew Freely har jeg prøvd å åpne opp for slike følelser igjen,» sier Rustad om arbeidet med plata.

Konsertstart blir ca kl. 21, vi åpner dørene kl. 19.
18 års aldersgrense.

  • Last Updated: 24.01.2020
  • Source: Trondheim Events
Dates

lø. 1. februar 2020 21:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Signe Marie Rustad (Support Maren Emilie)
Your Recently Viewed Pages