Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

SIGRID + support MOYKA og KATARINA BARRUK

Mer info
✨ Opplev fantastiske Sigrid i helt nye omgivelser ✨

❤ Vi får aldri nok av Sigrid!

Da hun gjestet Byscenen tidligere i høst, var etterspørselen så stor at det måtte settes opp hele to ekstrakonserter. Selv dansende ut døra til «Strangers», hadde ikke publikum fått nok av Sigrid, skrev Adresseavisen etter tre fulle hus og elektrisk stemning i oktober. Nå kan Sigrids utallige fans se fram til å se henne i helt nye og magiske omgivelser i Borggården under Olavsfest 2. august.

Som Sigrid sier selv:
- Jeg har hørt så mye bra om Olavsfest, og har jo spilt i Trondheim flere ganger - men nå gleder jeg meg vilt mye til å se Borggården!

🎫 BILLETTER I SALG TORSDAG 7. DESEMBER KL. 09.00

Sigrid, som er ute med fersk EP og den populære radiohiten «The Hype», har levert en imponerende rekke prestasjoner på verdensscenen. Hun har blitt et stort navn både her hjemme og i utlandet, har bevist at hun er en av våre aller beste og mest populære liveartister og selger ut konserter i mange land.
I 2023 headlinet hun noen av landets største festivaler, inkludert Neon, Bergenfest, og ikke minst Øyafestivalen, hvor hun mottok strålende anmeldelser. Bare det siste året har Sigrid turnert i Europa, inkludert en minneverdig opptreden på Wembley Arena i Storbritannia og konserter i USA og Asia. Hun fylte også Oslo Spektrum, en begivenhet Aftenposten belønnet med terningkast 6. Nå i høst har hun holdt hele 22 konserter i 16 ulike byer over hele Norge 🔥

Med 1,6 milliarder strømminger globalt, en million solgte album og hits som «Strangers», «Don't Kill My Vibe», «Sucker Punch», «Bad Life», «Don't Feel Like Crying», «Home To You», «Mirror» og «Burning Bridges» har Sigrid etablert seg som låtskriver, vokalist og liveartist av høyt internasjonalt format.r 🎶

Fredag 2. august får du sjansen til å oppleve henne i Borggården, byens mest unike utendørsarena. ❤❤

Sist oppdatert: 06/11/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt