Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Sild, salighet og Zulu

  • Nordsjøveien 4246, Sirevåg
  • +47 51438220
  • 2. oktober 2019
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

En vårdag i 1842 går Tobias fra Lyngdal til Stavanger. Han går for å stifte misjonsselskap og for å bli misjonær.

SILD, SALIGHET….OG ZULU

En vårdag i 1842 går Tobias fra Lyngdal til Stavanger. Han går for å stifte misjonsselskap og for å bli misjonær. Gabriel prest har overtalt ham til å reise i det ukjente. Silda har gjort Stavanger til en by i kaotisk vekst. Der møter Tobias haugianerne og Guri. Vekkelse, kjærlighet og hardt arbeid går hånd i hånd. Mangt skal ordnes før det egentlige misjonsarbeidet kan begynne. Det blir magiske zuluhistorier. Det blir historier om slit, død og naturligvis om glede. Pionermisjonærene levde rett og slett sterkt. Og i begivenhetenes sentrum: Schreuder. Mannen som jaget leoparden med bare nevene.

I denne helaftens fortellerforestillingen tar Ivar Nygaard oss med på en reise i tid og rom gjennom sine to historier om misjonærene Tobias og Guri. Historiene er ikke vekkelser eller prekener. De er kunstneriske dypdykk i en sentral del av vår felles kulturhistorie. En forestilling med Ivar Nygaard er ulikt det meste. Små historier i lange linjer. Kreative krumspring og spennende persongalleri.

 

  • Last Updated: 06.07.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

on. 2. oktober 2019 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Sild, salighet og Zulu
Your Recently Viewed Pages