Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Bjugn kulturhus

Sild, synd og sang

Overview

Vi er i Eretsvika i Bjugnfjorden, og året er 1637. Denne lille havna, etter hvert kjent som Tinbua, syder av liv og virksomhet. Sildfiskere i tusentall har i flere tiår strømmet til Bjugnen Sildefjord, og handelsmenn, handverkere og lykkejegere har fulgt etter. Her er det penger å tjene! En dag legger et hollandsk skip til ved kaia for å losse salt og andre varer.……..Og så…..!

Mange av figurene i musikalen er historiske personer som virkelig har levd i Bjugn. Historien er krydret med hendelser man kan tenke seg har foregått i et såpass sammensatt samfunn.

Sturla Leth-Olsen og Vidar Hoff, som også var opphavsmenn for musikalen SARAH, har nå laget en ny musikal. Denne gangen handler det om det eventyrlige sildefisket i Bjugnfjorden på 1600-tallet.

Musikalen har fått navnet SILD, SYND & SANG, og den settes opp med 4 forestillinger i Bjugn Kulturhus. Aktører er barn, ungdom og voksne, både fra Bjugn, Ørland og Åfjord, og i tillegg er Valsfjord Mannskor engasjert både som aktører og i produksjonen.

Kjøp billetter

 

  • Last Updated: 28.06.2016
  • Source: KystNorge AS
Dates
fredag 11. november 2016

lørdag 12. november 2016

mandag 14. november 2016

tirsdag 15. november 2016

See All
Click to activate
Bjugn, Norway
The latitude and longitude
63° 45' 55" N / 9° 49' 7" E
Sild, synd og sang
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad