VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland HAUGESUND

SILDAJAZZ: NILS PETTER MOLVÆR GROUP

  • Festiviteten Haugesund Konserthus, Knut Knutsen O.A.S gate 4, Haugesund
  • +47 52744545
  • 12. august 2021
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Sekstiårsjubilanten Nils Petter Molvær og hans fremragende medmusikanter kommer til Sildajazz! Det er umulig å ikke bli dratt inn i Molværs energiske og stemningsfulle lydunivers.

Nils Petter Molvær er en av Norges aller mest internasjonalt ettertraktede musikere. Etter gjennombruddet med albumet «Khmer» i 1997 har han fortsatt å dyrke frem sitt eget uttrykk, i skjæringspunktet mellom jazz, ambient, house og elektronika, hiphop, rock og pop. Den imponerende lange listen over meritter rommer samarbeid med symfoniorkestre, med komponisten Rolf Wallin, med den tyske dj-en/elektronikaartisten Moritz von Oswald, og et albumet med dubstep-legendene Sly & Robbie i 2018. Når han kommer til Sildajazz i august er det med et nytt og helt ferskt album i bagasjen! Vi gleder oss til å høre Molvær og bandet fremføre sin nye musikk i Haugesund.

Siden starten med Masqualero 1982 har trompetisten, komponisten og produsenten Molvær satt store spor innen improvisert musikk i Europa. Så langt har det blitt ni album under eget navn, i tillegg til mengder med musikk for film og tv, dokumentarer og skuespill. Molværs forrige soloalbum «Buoyancy» fikk eventyrlig mottakelse, og mottok Spellemannpris for beste jazzplate, og full pott i Aftenposten: «Det låter som om en gjenglemt The Beatles-stubb har blitt brakt inn i en storslått elektronisk verden og gitt nytt liv på Nils Petter Molværs premisser.»

Nils Petter Molvær – trompet/elektronikk
Johan Lindstrøm – gitar/steel gitar
Jo Berger Myhre – bass
Erland Dahlen – trommer

Sven Persson – lyd
Tord Knudsen – lysdesign

  • Last Updated: 23.04.2021
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

to. 12. august 2021 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
SILDAJAZZ: NILS PETTER MOLVÆR GROUP
Your Recently Viewed Pages