VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland HAUGESUND

SILDAJAZZ – FIEH

  • Scandic Maritim (kaien/telt) , Åsbygata 3, Haugesund
  • +47 52744545
  • 12. august 2021
  •  /  22:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Det norske bandet Fieh kommer til å fylle scenen i Maritim Teltet til randen, med sine åtte medlemmer, hauger med utstyr og instrumenter og smittende danseglede. Alle som har opplevd en konsert med dette musikalske kollektivet, vet at det er en opplevelse av de sjeldne.

Bandet fikk sitt gjennombrudd med låten «Glu» som endte opp på et utall lister og kulminerte i et, surrealistisk høydepunkt på «Elton John Rocket Hour», der en av pophistoriens aller største plutselig satt og delte sin begeistret for bandet og låten. Debutalbum «Cold Water Burning Skin» ble sluppet på anerkjente Decca Music, til strålende anmeldelser. De ble også nominert til beste pop-gruppe under Spellemannprisen samme år.

Man er nødt til å sette av litt plass når man skal beskrive Fieh: en særegen vokalist og låtskriver, et ærgjerrig ensemble bestående av noen av de beste unge utøverne av denne musikken i Norge, og et venneband som har kjent hverandre siden de starta å ta musikk på alvor. Live er de virkelig tredimensjonale: et sterkt nærvær fremst på scenen, omgitt av et mylder av musikalitet, hvor publikum får lov til å vandre fritt rundt i med øyne og ører. Samtidig føles det hele egentlig bare som en stor fest.

Det største sjokket man får når man ser Fieh er hvor bra det låter. Fieh har blitt et veldig populært liveband, og blir siste band ut på torsdagskvelden under Sildajazz.

Arena: Maritim Telt

  • Last Updated: 16.07.2021
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

to. 12. august 2021 22:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
SILDAJAZZ – FIEH
Your Recently Viewed Pages