VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland HAUGESUND

SILDAJAZZ – HEDDA MAE OG KAMARA

  • Rådhusplassen , Litlasundgata, Haugesund
  • +47 52744545
  • 12. august 2021
  •  /  18:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

To stjerneskudd på samme billett på Rådhusplassen!

Hedda Mae
Bergens nye popkomet heter Hedda Mae. I fjor slapp hun sin debut-EP «Introducting Hedda Mae» som blant annet ble omtalt som «2020s friskeste popnykommer» av Dagens Næringsliv. Hennes pastellfargede og positive popmusikk har ifølge Dagens Næringsliv brakt «brede smil og spunky energi til popen». På tross av at hun foreløpig kun har sluppet raus håndfull låter har hun allerede rukket å sjarmere et stort publikum, og blitt trukket frem som et pophåp gjentatte ganger både av norsk og internasjonal presse. Vi tør påstå at hennes humørfylte og ultra-fengende blanding av retrodisco, vestkystpop og gospelfarget R&B appellerer like sterkt til alle aldersgrupper. Og det er bortimot umulig å ikke la seg rive med når Hedda Mae står på scenen.

Kamara
KAMARA toppet Musikknyheters liste over året mest spennende norske debutanter 2020 og var en av finalistene til Årets Urørt i 2019. Hun har allerede spilt på Øyafestivalen, og karismaen hun tar med på scenen kan kort beskrives som leken og dynamisk. Det er rett og slett uforskammet gøy å være på konsertene til Kamara. Hun har vært nominert til P3 Gull og er nominert til Musikkerforleggerprisen.

22 år gamle Fatumata Kamara er født i Sierra Leone og oppvokst i Bergen. Hun synger og skriver sine egne låter med en distinkt og særegen vokal. I sitt tekstunivers møter KAMARA verden med et satirisk blikk; hun utfordrer normer og selvpåførte regler, utforsker identitet, selv-kjærlighet og et sterkt generasjonsskifte i samfunnet. Hun hadde en av fjorårets største norske låter på radio, er signert til ett av verdens største plateselskap. Fremtiden ser lys ut for Kamara!

Konsertinfo:
Det er ingen aldersgrense på arrangementene på Rådhusplassen. Hvis en ønsker skjenkebånd må man fremvise gyldig legitimasjon. Det vil være egne stands for dette på vei inn på arenaen. Voksne med ansvar for mindreårige får ikke skjenkebånd. Vi godtar ledsagerbevis. Sildajazz skal være en festival for alle!

Arena: Rådhusplassen
Portene åpner: 17:00
Konsertstart: 18:00

  • Last Updated: 16.07.2021
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

to. 12. august 2021 18:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
SILDAJAZZ – HEDDA MAE OG KAMARA
Your Recently Viewed Pages