VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland HAUGESUND

SILDAJAZZ – HELLBILLIES

  • Rådhusplassen , Litlasundgata, Haugesund
  • +47 52744545
  • 11. august 2021
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Hellbillies har etter tre tiår på den norske landeveien rukket å bli en institusjon i norsk musikkliv. Å kalle dem et av landets desidert beste liveband er ingen overdrivelse. De har dominert norske hitlister i årevis, og monsterhiten «Den finaste eg veit» har blitt strømmet mer enn 25 millioner ganger på Spotify. Samme sang har blitt spilt i så mange bryllup at den nok snart havner i salmeboka!

Rockebandet fra Ål i Hallingdal har så langt gitt ut ti studioalbum, fire konsertalbum og ett samlealbum og de fleste utgivelsen har imponerende nok solgt til gull eller platina. Bandet har vunnet tre Spellemannpriser og ble blant annet kåret til Årets spellemann under Spellemannprisen 2007. Litt ekstra gøy for oss her på berget er det at vår egen Tom Roger Aadland har skrevet mange av tekstene på deres siste utgivelser.

Hellbillies er stadig like vitale og nå feirer de at de har rundet 30 år med konserter land og strand rundt. Vi gleder oss til å feire sammen med dem på Rådhusplassen under Sildajazz!

Konsertinfo:
Det er ingen aldersgrense på arrangementene på Rådhusplassen. Hvis en ønsker skjenkebånd må man fremvise gyldig legitimasjon. Det vil være egne stands for dette på vei inn på arenaen. Voksne med ansvar for mindreårige får ikke skjenkebånd. Vi godtar ledsagerbevis. Sildajazz skal være en festival for alle!

Arena: Rådhusplassen
Portene åpner: 19:30
Konsertstart: 21:00

  • Last Updated: 18.06.2021
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

on. 11. august 2021 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
SILDAJAZZ – HELLBILLIES
Your Recently Viewed Pages