VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland HAUGESUND

Sildajazz// Åpningskonserten: Haugaland Storband & Silya

Overview

Det blir garantert en humørfullt, svingende og medrivende opplevelse når Silya og Haugaland Storband pangåpner Sildajazz 2020 i Maritim Hall!

Det er alltid litt ekstra sus over sakene når Sildajazz inviterer til åpningskonsert. De store musikalske opplevelsene har stått i kø i årenes løp, og artister som Jan Garbarek, Gregory Porter og Take 6 har alle levert konserter for historiebøkene.

I år har vi valgt å gi det ærefulle oppdraget med å åpne festivalen til en av den lokale jazzens største stoltheter – Haugaland Storband. Vi er rett og slett utrolig heldige som har et storband av dette kaliberet her i vest. Ensemblet, under ledelse av Jonas Romme, har røtter helt tilbake til 1988 og huser mange av distriktets fremste musikere og solister. De har flere vellykkede samarbeidsprosjekter bak seg, og da vi ba dem velge en gjestevokalist fra øverste hylle til åpningskonserten, falt valget på Silya!

Sangeren og låtskriveren Silya Nymoen er et fyrverkeri av en artist! Hun har bakgrunn som danser fra Kunsthøgskolen i Oslo (KHIO) og har gjort flere musikaler og teateroppsetninger. I 1999 slo hun gjennom med bandet Multicyde, som hadde en rekke hits på 2000-tallet. I 2006 flyttet hun til New York der hun jobbet som sanger og låtskriver i flere år. Hun fikk et nytt og enda større gjennombrudd her hjemme etter at hun, samme år som hun flyttet hjem til Norge igjen, vant Stjernekamp på NRK. Hun har siden gitt ut en rekke kritikerroste plater og opptrådt på store scener og på TV-skjermen mange ganger, både som artist, skuespiller og programleder.

  • Last Updated: 15.05.2020
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

on. 5. august 2020

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Sildajazz// Åpningskonserten: Haugaland Storband & Silya
Your Recently Viewed Pages