Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland HAUGESUND

Sildajazz 2022// Pat Metheny Trio

  • Scandic Maritim Hall , Åsbygata 3, Haugesund
  • +47 52744545
  • 10. august 2022
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Pat Metheny trio åpner Sildajazz 2022! ​​​​​​​Få, om noen jazzartister kan måle seg med gitaristen og låtskriveren Pat Metheny i popularitet og anerkjennelse.

10. august kommer Pat Metheny til Haugesund og Sildajazz. Metheny er utvilsomt en av jazzens aller største nålevende artister.

Han har vunnet 20 Grammypriser i 12 forskjellige kategorier. Slå den! Metheny er en artist som virkelig elsker å møte sitt publikum, og som i snitt har spilt 120-250 konserter i året siden 1974.

Pat Metheny fikk sitt internasjonale gjennombrudd allerede tidlig på syttitallet da han spilte i bandet til vibrafonist Gary Burton. I 1975 kom hans første egne album "Bright Size Life" – et album som er en soleklar klassiker i moderne jazz, og som har preget generasjoner av gitarister etterpå. Diskografien har etter det vokst jevnt og trutt og vitner om en musiker og komponist med en enorm musikalsk teft, og en aldri hvilende kreativitet. Metheny er en sjeldent allsidig og sulten musiker, med et bredt interessefelt, noe hans liste over samarbeidspartnere vitner om: fra Steve Reich til Ornette Coleman, Herbie Hancock, Jim Hall, Milton Nascimento og ikke minst David Bowie! I Norge har han spilt med Silje Nergaard, Jaga Jazzist og Arild Andersen.

Mer enn førti år etter gjennombruddet er Metheny stadig en av de mest lysende og vitale stjernene på jazzhimmelen. Her ligger alt til rette for en stor musikalsk opplevelse.

Pat Metheny Trio

Pat Metheny: gitarer

Darek Oleszkiewicz: bass

Joe Dyson Jr: trommer

  • Last Updated: 18.01.2022
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

on. 10. august 2022 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Sildajazz 2022// Pat Metheny Trio
Your Recently Viewed Pages