VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Silent Night

Overview

Opprinnelsen til «Stille natt» var at den ble originalskrevet for lutt. Slik ble idéen om en stemningsfull akustisk julekonsert med gitarduo og sang til.

Opprinnelsen til «Stille natt» var at den ble originalskrevet for lutt. Slik ble idéen om en stemningsfull akustisk julekonsert med gitarduo og sang til.

Sangen som har omfavnet generasjoner og stadig rører ved hjerter over hele verden, oppstod i en landsby i Østerrike julaften 1818 for over 200 år siden. Orgelet i St. Nicolaus var i ustand og for å skape stemning under kveldsmessen lagde organist og komponist, Franz Xaver Gruber, en sang som kunne synges til et enkelt lutt-akkompagnement. Slik fant urframføringen av verdens mest kjente julesang «Stille natt» sted, en julekveld i Oberndorf.

Med «Stille natt» og dens opprinnelse som ramme presenterer de profesjonelle utøverne Marit Risnes (sopran) og Duo Gvito (gitar, arrangement), et stemningsfullt repertoar fram mot jul.

Fond for utøvende kunstnere, Mfo Rogaland, Rogaland Fylkeskommune og Sandnes kommune har ved tidligere anledninger gitt Marit Risnes og Duo Gvito med Marius Gundersen og Gjermund Titlestad bekreftelse på, og anerkjennelse for samarbeidets kunstneriske kvalitet.

MEDVIRKENDE
Marit Risnes, sopran
Duo Gvito:
Marius Gundersen, gitar, arr.
Gjermund Titlestad, gitar, arr.

VARIGHET
ca. 1 time

Unummererte plasser
Denne konserten selges med unummererte plasser, og publikum vil bli tildelt plass av våre verter ved ankomst.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

  • Last Updated: 08.10.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

sø. 29. november 2020 13:00 14:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Silent Night
Your Recently Viewed Pages