VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland HAUGESUND

SILJE NERGAARD & ESPEN BERG // SILDAJAZZ

  • Festiviteten Haugesund Konserthus, Knut Knutsen O.A.S gate 4, Haugesund
  • +47 52744545
  • 9. august 2020
  •  /  18:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Silje Nergaard er Norges mestselgende jazzartist de siste tiårene, og markerer 30 år jubileum som utøvende musiker i 2020. Hun feirer med en serie intimkonserter i duoformat med den prisbelønnede pianisten Espen Berg. Silje og Espen lager en nær, lavmælt, intim og eksklusiv konsertopplevelse og tar lytterne med inn i de personlige historiene bak sangene. Espens smakfulle og dynamiske pianospill får Siljes Nergaards vakre og egenartede stemme til å skinne. Duoen lover en konsertopplevelse som er ren medisin for ører, hjerte og sjel.

Sammen har de to plukket sanger fra Siljes store musikkatalog og gjør nye tolkninger av kjente sanger som «Be Still My Heart», «The Waltz», «Japanese Blue» og «Tell Me Where You're Going», men de overrasker også med helt egne tolkninger av kjente klassikere fra jazzhistorien.

Espen Berg mottok Norges største musikkpris under MoldeJazz i 2016, og har markert seg som en pianist i verdensklasse, med både Trondheim Jazzorkester, Seamus Blake og med sin egen trio. Silje har reist rundt i verden med sine egne sanger i flere tiår, og har et stort og trofast publikum i flere verdenshjørner.

Kun 200 billetter legges ut for salg.

  • Last Updated: 22.05.2020
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

sø. 9. august 2020 18:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
SILJE NERGAARD & ESPEN BERG // SILDAJAZZ
Your Recently Viewed Pages