VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Silje Nergaard

  • Øvre Ole Bulls plass 3, Bergen
  • +47 55215060
  • 26. oktober 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

2020 var året hvor Silje Nergaard skulle feire 30-årsjubileum som artist med to nye albumutgivelser og jubileumsturneer i både inn- og utland. Slik gikk det ikke. Verden ble rammet av pandemien, hverdagen ble revet bort fra oss og musikken stilnet.
Dette ble imidlertid begynnelsen på et nytt eventyr for Silje.

«I et helt år har vi nå vært avskåret fra normalen, og jeg har som de fleste andre vært hensatt til lange og stillestående dager hjemme i mitt eget hus. På lufteturer i nabolaget så jeg hvordan også andre ble nødt til å leve ut livene sine innenfor husets fire vegger. Etter hvert begynte jeg å fantasere om hva slags historier de ulike husene rommet, og fantasiene ble til sanger. Sammen har disse blitt til konseptet og albumet «Houses», musikalske fortellinger med utgangspunkt i folks liv og hva de ulike husene representerer for oss alle», forteller Silje Nergaard. Houses slippes i andre halvdel av oktober dette året. Grammyvinner Kurt Elling, Håkon Kornstad og Sinnika Langeland er blant mange kjente navn som medvirker på albumet.

Sammen med den dyktige jazzpianisten Espen Berg inviterer hun oss nå inn i de ulike husene, for å fortelle historiene deres – slik Silje har opplevd dem.

Espen Berg, som blant annet er mottaker av Moldes Jazzstipend, regnes som en pianist i verdensklasse. Fra før har de to gitt ut Japanese Blue – en samling vakre, nedstrippede versjoner av Siljes mest kjente materiale. Med hele 18 albumutgivelser bak seg har Silje Nergaard turnert verden over med musikken sin. Hennes utgivelse At First Light er, med sine over 140.000 solgte eksemplarer, Norges mestselgende jazzalbum gjennom tidene.

  • Last Updated: 05.08.2021
  • Source: Visit Bergen
Dates

ti. 26. oktober 2021 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Silje Nergaard
Your Recently Viewed Pages