Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Silya triotokt // Ogna Scene

Overview

Triotokt 2019! Silya er en sterk scene personlighet som sammen med sitt band The Sailors spiller fletta av de fleste. Hun beveger seg i en energifull musikalsk blanding som spenner fra pop og rock til soul.

Triotokt 2019!
Silya er en sterk scene personlighet som sammen med sitt band The Sailors spiller fletta av de fleste. Hun beveger seg i en energifull musikalsk blanding som spenner fra pop og rock til soul.

Etter en utsolgt turne med trio februar 2018 og en hektisk festival sommer, legger Silya, Truls og Sigurd ut på ny triotokt til våren.
Det blir fortsatt intim setting ispedd god energi, kjente og også noen nye låter.

Når låtene blir strippet og fremføres i dette formatet, skaper disse tre musikerne sterke musikalske øyeblikk!

Om Silya
Silya Nymoen er født og oppvokst i Oslo. Sang i skolekor og spilte klassisk piano fra 8 års alderen. Hovedfag i moderne/jazz dans på Statens Balletthøgskole (KHIO) og var samtidig medlem av flere streetdance kompanier. Jobbet som danser/sanger i musikaler som Cabaret, Chicago og West Side Story. Jobbet som aktiv låtskriver og artist i USA gjennom 10 år. Var "resident artist" på flere klubber i NY, bl.a The Darby, Duane Park og The Jazzroom. Vant "Stjernekamp" på NRK1 i 2013, og har siden spilt 200 konserter rundt i landet. I 2016 og 2017 gav Silya ut en EP Trilogi: "Life – Resolution – Heart", det siste med Det Norske Kammerorkester. Silya slapp 2 nye låter sommer/høst 2018; «Bonafide Sinner» & «Where Love Resides». Begge låter har hun skrevet med sin musikermann Espen Leite, og Silya byr på mer ny musikk i året som kommer!

Om Truls Hval: GITAR
Gitarist som spiller banjo i tillegg til akustisk og el-gitar. Medvirket på stort antall album innspillinger, for blant annet artister som Kurt Nilsen, Ole Paus, Brettville, Silya m.fl. Jobber med store TV produksjoner som Stjernekamp og Hver Gang Vi Møtes.

Om Sigurd Evensen: TROMBONE
Trombonist & arrangør utdannet fra Norges Musikkhøyskole, på Jazzlinjen, med bachelor i improvisasjonsjazz. Mottager av Robert Norman Scholarship 2013 Freelance musiker som jobber med blant annet: Kurt Nilsen, Silya, Utallige NRK produksjoner, Storband ++

  • Last Updated: 06.01.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 14. mars 2020 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Silya triotokt // Ogna Scene
Your Recently Viewed Pages