Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger STAVANGER

Simple Minds

Overview

Simple Minds både oppsummerer og ser fremover, når de tar med seg 40 år med hits på en omfattende turné i 2020.

Billetter i salg fredag 4. oktober kl. 10.00!

Simple Minds både oppsummerer og ser fremover, når de tar med seg 40 år med hits på en omfattende turné i 2020.
– Jeg er takknemlig for den karrieren vi har hatt, men jeg er gal nok til å tro at vi fremdeles kan nå nye nivåer. Dette er hva vi gjør; skriver og spiller inn låter, og spiller disse live, sier frontfigur og vokalist Jim Kerr.

De britiske legendene kommer denne uka med «Live In the City of Angels», et album som fanger dem på sin største Nord-Amerika-turné, og på høyden som liveband. Den 1. november oppsummerer de karrieren så langt med samlealbumet «40: The Best Of – 1979-2019», en samling låter som spenner over en 40-årig karriere, og en massiv diskografi. Albumet inkluderer godbiter fra ikoniske album som «New Gold Dream (81-82-83-84)», «Sons and Fascination» og «Sparkle In The Rain», via 1985-kolossen «Don't You Forget About Me» og hits som «Alive and Kicking» og «Sanctify Yourself» fra «Once Upon a Time» – som nådde førsteplass på albumlistene både i USA og hjemme i Storbritannia – og helt opp til «Big Music» fra 2015, som MOJO kalte deres beste album på 30 år.

Det er god grunn til å tro at det blir gjenhør med mange av disse klassikerne når Simple Minds tar turen til Stavanger, Bergen og Oslo. Med Jim Kerr i spissen har de status som et av av sin generasjons største band, og er av BBC beskrevet som et av de beste livebandene i verden. Publikum vil møte et band som er mer populære enn noensinne og selger billetter som aldri før, ettersom nye generasjoner oppdager dem.

Vi tilbyr både ordinære billetter, og VIP-pakker til denne konserten. Mer informasjon om dette kommer før salgsstart.

Konserten spilles med stående publikum.

18-års aldersgrense
På dette arrangementet er det alkoholservering. Unge mellom 13–18 tillates i følge med verge. Er du under 18 år finner du vergeskjema her. Vergeskjema medtas på konserten.

For kjøp av rullestolplass, vennligst ta kontakt med billettskranken på telefon 51 53 70 00, eller billett@stavanger-konserthus.no

Arrangør: Stavanger konserthus i samarbeid med FKP Scorpio

  • Last Updated: 06.01.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 28. februar 2020 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Simple Minds
Your Recently Viewed Pages