VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland Randaberg

Simply the best of Rigmor Galtung

  • Varen – Randaberg kulturscene , Torvmyrveien 22, Randaberg
  • +47 51414100
  • 13. mars 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Siden tidlig 90-tallet har komiker Rigmor Galtung vært en av Norges morsomste damer. Vi kjenner henne kanskje aller best fra imitasjonen til landsmoderen "Gro Harlem Brundtland", men det er så mye mer. Nå tar Rigmor en oppsummering av livet (så langt) i en musikalsk humorforestilling spekket med nye morsomme tanker om livet slik det er i dag. For ja, hun er "simply the best".

Siden tidlig 90-tallet har komiker Rigmor Galtung vært en av Norges morsomste damer. Vi kjenner henne kanskje aller best fra imitasjonen til landsmoderen "Gro Harlem Brundtland", men det er så mye mer.

I 2018 gjorde Rigmor comeback på scenen med sin egen festforestilling av 50 levde år , hun reise rundt i Norge med stor suksess og en rekke nye imitasjoner ble introdusert i Rigmor sin verden.

Nå tar Rigmor en oppsummering av livet (så langt) i en musikalsk humorforestilling spekket med nye morsomme tanker om livet slik det er i dag. For ja, hun er "simply the best".

Hjertelig velkommen!

På scenen:
Rigmor Galtung - Humorist
Haavard Flaaten - Kappelmester

Plassene er unummererte. Vennligst kjøp biletter samlet om dere skal sitte sammen som gruppe/kohort. Publikum vil bli henvist til plasser ved ankomst. Vi legger til rette for at alle kan holde god avstand til hverandre ihht gjeldende smittevernregler.


Arrangør:
Mikrofonen Produksjoner AS

  • Last Updated: 25.01.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 13. mars 2021 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Simply the best of Rigmor Galtung
Your Recently Viewed Pages