VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland SOLA

Sinatra Songbook med Hildegunn Gjedrem

Overview

Sinatra Songbook konsert med Hildegunn Gjedrem

The Sinatra Songbook er et hardtswingende jazzband med forkjærlighet til det beste av amerikansk underholdningsmusikk fra det forrige århundre. Med crooneren Ingar Kristiansen i front er de kjent for å alltid levere utadvendte og inkluderende konserter som man blir i godt humør av.
Ensemblet er sterkt inspirert av de store jazzsangerne fra 40-, 50- og 60-tallet, som Sammy Davis jr., Billy Holiday, Bobby Darin, Sarah Vaughan, Mel Tormé, Ella Fitzgerald, Dean Martin, Nancy Wilson og selvfølgelig Francis Albert Sinatra. Men i stedet for å imitere har de tilpasset og arrangert om musikken for å få et mer jazzete og moderne uttrykk i egen stil. De har også skrevet egne låter som er tro mot tradisjonen.
Bandet har sluppet to kritikerroste album «The Sinatra Songbook» og «Urban Breeze».
I 2019 feiret The Sinatra Songbook sitt 20-årsjubileum!

Denne kvelden har de med seg fantastiske Hildegunn Gjedrem som sist gjestet Maijazz i 2019 med sitt flotte «voice-on-voice» prosjekt. Hildegunn var en av finalistene i Montreux Vocal Jazz Competition, og vinneren av G9alt kunstipendet i 2005, samt Downbeat priser både som Best Jazz Vocalist i 2005 og beste tilrettelegger i 2008. I tillegg til sine egne prosjekter har hun opptrådt med blant annet Travis Sullivans Bjorkestra, Rufus Reid og Snarky Puppy.
Hildegunn begynte opptrening som vokalist i en alder av 12 år. Hun var i mange år aktiv som sanger/solist og dirigent for gospelkoret Evlogia fra Bryne, og studerte ved jazz-vokal linja ved University of North Texas.

Line-up: Hildegunn Gjedrem – vokal, Ingar Kristiansen – vokal, Eckhard Baur – trompet, Håvard Fossum – tenorsax, Per Husby – piano, Stig Hvalryg – kontrabass, Torstein Ellingsen – trommer

  • Last Updated: 10.09.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 10. oktober 2020 18:00 19:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Sinatra Songbook med Hildegunn Gjedrem
Your Recently Viewed Pages