Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Porsgrunn

SINSENFIST på Sort& Blå Scene

Overview

SINSENFIST

Sinsenfist er landets kanskje fremst hip-hop-orkester. En spraglete gjeng fra ulike kroker av vårt langstrakte land, forent i smeltedigelen av alle smeltedigler, den egentlige inngangsporten til tigerstadens altoppslukende liv, Sinsen.

Bandets er et sekshodet troll der hvert hode har sitt eget musikalske referansepunkt, noe som gjenspeiles i musikken. Femstemt sang, 70-tallsfunk, G-funk, vaibing og gangstarap, alt spilt på en måte som neppe gjør de opprinnelige gitarkameratene forlegne.

Sinsenfist gjestet sist RiP som support for hip-hop-legenden Joddski. Nå vies en hel kveld til bandet som gjennom sin særegenheten, kombinert med forrykende livegigs, har fått et rykte som et av landets mest spennende liveband.
Våren 2018 slapp de albumet Mount Fistmore, og feiret med konsert på Rockefeller. Nå tar de med albumet på veien og returnerer til RiP for å trollbinde gamle og nye venner i det som blir en heidundranes festaften.

Dr.Kjell
Bennærn
Ugstad
Reffrenget
TeddyFoxxx
Gutten

18 år leg plikt.

Dørene åpner 21.00
support 22.00
Sinsenfist 23.00

  • Last Updated: 07.01.2019
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 9. mars 2019 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
SINSENFIST på Sort& Blå Scene
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad