Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Ålesund & Sunnmøre ÅLESUND

Siril Malmedal Hauge - Jacob Young

Overview

Siril Malmedal Hauge/Jacob Young en duo bestående av vokal og gitar. Sammen tolker de ulike komposisjoner i et ærlig og gjennomsiktig format. De slapp sitt debutalbum "Last Things"  i 2018, og har høstet svært gode kritikker. 

"Last Things" har blitt omtalt som et høydepunkt i anerkjente jazzmagasin som JazzJournal(UK) og AllAboutJazz (NYC). Albumet vant «Sølvprisen» til det japanske Jazz Critique Magazine for Best Jazz Vocal Album i 2018, og ble nominert til Independent Music Awards i New York City i samme kategori 2019. Duoen har turnert i Norge, New York, Japan, Sør-Korea og i Europa. 

Om musikerne:
Siril Malmedal Hauge er en ettertraktet og allsidig vokalist, aktiv i en rekke prosjekter som både vokalist og instrumentalist. Hun kjent for å være en strålende tekstformidler, samt tilpasse seg instrumentalistiske roller som vokalist. Hun har fått priser som "Årets Jazztalent" (Molde Int. Jazzfestival) og «Ungjazzprisen» (Jazzsirkelen), og blitt omtalt som "En stemme for fremtiden" (Aftenposten) og "Hun vil være med å prege norsk musikkliv i mange tiår fremover" (Nettavisen)

Jacob Young er en jazzgitarist som har gitt ut 10 album i eget navn og spilt med musikere i Norge og i utlandet. Han har siden 2004 hatt en internasjonal karriere med 3 utgivelser produsert av Manfred Eicher på det legendariske plateselskapet ECM.  I tillegg har han jobbet som freelance musiker med andre artister og grupper og medvirker på et uttal innspillinger med andre artister som Jan Erik Vold, Bendik Hofseth, Manu Katche, Karin Krog, Trygve Seim, Paolo Vinaccia, The Source, Mike Mainieri, Allesandro Galati, Interstatic, Joshua Trinidad, m.fl.

"Ved å kombinere klassikere både fra rocken, popmusikken og standardjazzen, har Siril Malmedal Hauge og Jacob Young iallfall klart å få meg mer overbevist om jazzens fortreffelighet og dens mange anvendelsesområder. Last Things er simpelthen en liten juvel, vakker, stemningsfull og ren balsam for sjelen." - Erik Valebrokk

  • Last Updated: 17.01.2020
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

fr. 28. februar 2020 21:45 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Siril Malmedal Hauge - Jacob Young
Your Recently Viewed Pages