Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Sissel Kyrkjebø

Mer info

Sissel i Røros Kirke!

En av landets største og mest folkekjære artister spiller konsert i Røros Kirke lørdag 13.april!

Etter den lange vinteren kommer våren og Sissel er på ny klar for «Snart er det sommer» turne hvor hun besøker 11 nøye utvalgte steder i Norden gjennom april måned.

Det er hele 10 år siden sist Sissel besøkte Røros, og dette blir en unik mulighet å oppleve Sissel i et intimt og nært format.

Med seg har hun musikerne Torjus Vierli (tangenter) ) og Bernt Rune Stray (gitarer) og konserten vil by på et variert utvalg av sanger- mange kjente, men for de fleste også mange nye, og i tillegg noe ingen har hørt før. Målet er at når du går ut av konsertsalen skal du ha tro på at snart er det sommer!

«Det er fremdeles vinter, men før vi aner det er sommeren her.» - Sissel

Siden Sissel Kyrkjebø slapp sitt første soloalbum som 16-åring har hun hatt en enorm suksess i både inn- og utland, og i Norge blir stemmen hennes omtalt som en nasjonalskatt.

Sangen «Kjærlighet» fra debutalbumet regnes som en av de store klassikerne i norsk musikkhistorie, Sissels stemme er også sterkt forbundet med storfilmer som Titanic og Ringenes Herre.

Hun har sunget duetter med alt fra operastjernen Plácido Domingo, til Brian May i Queen og den amerikanske rapperen Warren G.

Velkommen til en unik og varm konsert i Røros Kirke, som forhåpentligvis hjelper oss å gjøre den lange Rørosvinteren litt kortere.

Sist oppdatert: 12/05/2023

Kilde: Destinasjon Røros

Sider du nylig har besøkt