Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Hamar

Sissels Jul

Overview

"Få norske artister er så sterkt forbundet med julen som Sissel Kyrkjebø. Men selv om hun tar vare på de gamle tradisjonene, har hun samtidig en egen evne til å fornye seg» Einar Engelstad, Bergens Tidende – Sissels jul 2017

I tillegg til den fantastiske stemmen har Sissel den unike sceneutstrålingen som gjør at du som tilhører føler hun synger direkte til deg, og bare deg. Denne kombinasjonen av stemmeprakt og formidlerevne har gjort Sissel til en svært ettertraktet artist over store deler av verden, og ikke minst en artist mange andre artister ønsker å samarbeide med; Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel, José Carreras for å nevne noen.

Sammen med Placido Domingo og José Carreras ble Sissel invitert til å opptre under den aller første julekonserten i Moskva etter Sovjetunionens fall. Og jul har det blitt mye av for Sissel, både som plate – og konsertartist. Over 1 million har sett julekonsertene hennes bare i Norden, en rekord det blir vanskelig å slå.

Sissels jul 2017 ble en stor suksess med utsolgte konserter over hele Norden.
«Ingen ekte jul uten Sissel.» Bergens Tidende 5/6

Sissel turnerer med et stjernelag av musikere og sangere fra USA, England og Norge. Sammen vil de by på en konsert som spenner fra klassiske julesanger til soul –og gospelperler, sanger som får julestemningen til å senke seg over publikum Norden rundt.

  • Last Updated: 12.07.2018
  • Source: Hamar Regionen Kultur
Dates

to. 22. november 2018 18:00 19:30

to. 22. november 2018 20:30 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Sissels Jul
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad