Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Østerdalen Tynset

Sjekkpunkt Orkelbogen Femundløpet 2018

Overview

Fredag 9. februar 2018 er Femundløpet i gang igjen, og vi vil ønske dere velkommen til et sjekkpunkt i folke-eventyrlige omgivelser rundt Orkelbogen.

Snø, kulde, frostrøyk, mange hundepoter som lett treffer den knasende snøen samtidig, jubel og glede, spenning. Dette villmarks eventyret vil flere av verdens beste hundekjørere og deres veltrente hunder få oppleve på Orkelbogen, og du kan være en del av det.


Femundløps-pakken
Vi kan denne helgen tilby en Femundløps-pakke som omfatter hele helgen. Les mer om Femundløp-spakken på https://orkelbogen.no/femundlopet/

Aktiviteter for store og små
Selve sjekkpunktet vil bli lokalisert på aktivitetsområdet vårt, som ligger på andre siden av Orkla fra gården. Sjekkpunktet er godt tilrettelagt for publikum med speakertjeneste, ulike aktiviteter og kulturelle innslag, her kan man oppleve Femundløpet døgnet rundt. På arenaen vil det være salg av både middagsretter, varm og kald drikke, vafler, og andre godsaker i regi av Kvikne Idrettslag. Det vil også være hesteridning, kanefart, livesending på storskjerm, Lavvo og Langhus å varme seg i og mye god stemning.

  • Last Updated: 04.10.2017
  • Source: Destinasjon Røros
Dates

fre 9. februar 2018 18:00

lør 10. februar 2018 18:00

søn 11. februar 2018 18:00

See All
Sjekkpunkt Orkelbogen Femundløpet 2018
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad