VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet GJØVIK

SK Gjøvik-Lyn vs Gjelleråsen IF

Overview

VELKOMMEN TIL TOPPKAMP PÅ GJØVIK STADION
Sportsklubben Gjøvik-Lyn ønsker unge og gamle supportere velkommen til toppkamp i Norsk Tipping Ligaen avd. 1 førstkommende lørdag, 18.09.21, kl. 16.00.

Hjemmelaget har 5 seire denne sesongen og kampen mot Gjelleråsen IF er derfor sesongens viktigste så langt. Dette er toppkamp i Norsk Tipping Ligaen og vi gleder oss til å ta i mot publikum til en forrykende fotballkamp på Gjøvik Stadion. Lagene har hittil i sesongen scoret hele 40 mål, så det blir spennende å se hvem som stikker av med seieren i det som forventes å bli "en rysare" på Gjøvik.

Kohort A har lavt antall tilgjengelige billetter pga. at kohorten til stor grad inneholder seter solgt til sesongkortholdere.Scorer forrige kamps beste spiller, Ryan Lee Nelson, igjen? Ta med en venn og kom på kamp!


Du kan vinne reisegavekort på 4000 kroner i pausen!
Sportsklubben Gjøvik-Lyn gir i pausen på hver hjemmekamp to heldige publikummere mulighet til å skyte fra midtbanen mot et lite mål for å vinne reisegavekort. Treffer du mål, vinner du. Dette startet ved at vår sponsor MS Renhold AS ga reisegavekort verdi kr 3000, som økes for hver gang en sponsor bidrar med tilskudd. Denne gangen har kortet en verdi pålydende kr 4000 og vi ser frem til at akkurat du får sjansen.
PS! Bommer du vanker det selvsagt trøstepremie. Vi ses lørdag på Gjøvik Stadion!

  • Last Updated: 16.09.2021
  • Source: Visit Innlandet
Dates

lø. 18. september 2021 16:00 18:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
SK Gjøvik-Lyn vs Gjelleråsen IF
Your Recently Viewed Pages