Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Skien

SKAM(løs):Ulrikke Falch møter de skamløse jentene

Overview

SKAM(løs): Ulrikke Falch møter De skamløse jentene

Litteraturhuset i Skien presenterer en "skamløs" kveld. Ulrikke Falch, Sofia Srour, Amina Bile og Nancy Herz i samtale med Madeleine Schultz. Samtalen ledes av Madeleine Schultz, som blant annet har skrevet boka F-ordet. 155 grunner til å være feminist sammen med Marta Breen.

​​​​​​​Boka
De skamløse jentene utga ungdomsboka Skamløs høsten 2017 og har vært på alles lepper siden. De har blitt kjent gjennom flere innlegg om sosial kontroll i Aftenposten, vunnet Fritt Ords honnørpris, og vært gjesteredaktører for det feministiske tidsskriftet Fett. De inntar talerstolen og beskriver norsk ungdomstid og liv anno 2017

TV-serien
NRK-tv-serien SKAMs suksess handlet om at den satte et forstørrelsesglass på et ungdomsmiljø og var tro mot målgruppa. Gjennom et krystallklart fokus ble serien interessant for langt flere. Ulrikke Falch spilte karakteren Vilde i SKAM og har siden markert seg som en ung feminist med sterke og reflekterte meninger.
Dette har tv-serien og boka til felles. Og budskapet angår oss alle: ALT ER LOVE.

Peer Gynt-salen.
Dørene åpnes kl. 18.30.

Medlemskap
Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter.

Onsdag 28. februar kl 19.00
Priser Ordinær: 175,-|
Student: 90,-
LiS-medlem: kr. 125,-

  • Last Updated: 13.12.2017
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

ons 28. februar 2018 19:00

See All
SKAM(løs):Ulrikke Falch møter de skamløse jentene
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad