VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland Lund

Skambankt // Frukthagen på Lindland // Moi

Overview

Med låter fra albumene «Jærtegn» og «1994» er det en dempet og tilgjengelig utgave av Skambankt som gjester Lindland.

Med låter fra albumene «Jærtegn» og «1994» er det en dempet og tilgjengelig utgave av Skambankt som gjester Lindland.

Mange forbinder nok Skambankt med massive gitarvegger, heftige trommer, energisk rock, punk og hardrock. Men bak denne deilige massive veggen av lyd befinner det seg låter med sterke melodier og tekster. Dette kommer enda tydeligere frem når bandet skrur av forsterkerne og erstatter elektriske instrumenter med akustiske.

Med det nye albumet «Jærtegn», som ble sluppet i januar, var Skambankt klare til hva enn som måtte komme i 2021. Med pandemien fortsatt hengende over oss, er utsiktene til å spille klassiske rockekonserter med det aller første fortsatt ikke optimale. Derfor ble rockedemoer lagt på vent og «Jærtegn» ble til. Bandet har utfordret seg selv til å fortsette i sporet til «1994», men med utvidede rammer. Det har resultert i et stort, vakkert, tøft og et mer nedpå album enn det folk vanligvis forbinder med Skambankt.

Med et lite nikk til 90-tallets «Unplugged»-serie på MTV, tok Skambankt i 2019 et langt skritt til siden og tilnærmet seg gammelt og nytt låtmateriale på en annerledes måte. Skambankt ga da ut albumet «1994», et album som består av bandets egne tolkninger av gamle Skambankt-klassikere.

Begge albumene, og konsertene som har fulgt, er blitt svært godt mottatt og har ført til at mange nye publikummere har åpnet ørene for bandet.

Aldersgrense 18 år

  • Last Updated: 13.07.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 14. august 2021 18:00 23:55

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Skambankt // Frukthagen på Lindland // Moi
Your Recently Viewed Pages