Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Southern Norway Grimstad

Skambankt på Bluebox

  • Bluebox, Jon Lilletunsvei 9, Grimstad
  • +47 37 23 34 50
  • 7. mars 2018
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

I 2018 kommer endelig hardrockbandet fra Jæren tilbake til Grimstad igjen! Nytt album er på vei og gutta skal ut på turnè. 

"2018 nærmer seg med stormskritt. Plateslipp nærmer seg med stormskritt. Turnéslipp, derimot, er endelig her! Vi gleder oss noe så sinnsykt til å komme ut og spille igjen. Etter tre år med studiobygging, låtskriving og innspilling, kan vi ikke uttrykke sterkt nok hvor mye vi ser fram til å komme igang med det beste vi vet, nemlig konserter - Terje Winterstø Røthing.”

CC: 250/300 + bill.avg (student/ordinær)
ID: 18 år
Dørene åpner kl 20.00
Showstart kl 21.00
Billetter: http://bit.ly/2yQ7z3i

Skambankt tilhører elitedivisjonen av Norsk rock. 
Denne posisjonen ble erobret gjennom å levere sin solid, energisk og monumental rock gjennom fem sterke album, med store rockelåter som «O Dessverre», «Mantra», «Malin», og "Voodoo". 

Skambankt er et kompromissløst hardrockband med over 20 års erfaring. Bandet har tilbakelagt utallige turnéer og gitt ut fem kritikerroste album, som alle har herjet Norges offisielle albumliste, VG-lista topp 40. Bandets forrige album ‘Sirene’ (2014) gikk rett inn på førsteplassen og høstet 15 femmere. 
I 2014 stakk de av med Spotify-prisen for ‘årets innovatør’ under Spellemannprisen. Nå er det snart duket for bandets sjette album. 
Men først slippes det turnédatoer.

Skambankt ble startet ved en tilfeldighet i 1994 da et annet band ikke kunne stille til avtalt spillejobb. I løpet av noen timer hadde bandmedlemmene skrevet ni sanger som ble framført samme kveld. Etter dette skulle det ta 10 år før deres ordentlige debut kom ut, deres selvtitulerte album fra 2004. Skiva gav umiddelbare etterskjelvinger og mersmak hos en raskt voksende fanskare. Skambankt er i dag regnet som et av Norges største band innen rockesjangeren.

Billettsalg starter førstkommende fredag kl. 09.00.
Nytt album kommer tidlig 2018 via Indie Recordings.
________________________________________
BANDMEDLEMMER: 
Terje Winterstø Røthing - Vokal, gitar
Hans Egil Løe - Gitar, vokal
Tollak Kalvatn Friestad - Bass
Børge Sageng Henriksen - Trommer
Jonny Engelsvoll - Tangenter

FOTO: Fotograf Eirik Halvorsen

  • Last Updated: 15.12.2017
  • Source: Grimstad Turistkontor
Dates

ons 7. mars 2018 20:00

See All
Skambankt på Bluebox
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad