Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Skambankt

Overview

Etter to roligere album gjør Skambankt nå en tilbakekomst til den storslagne og energiske rocken de gjorde seg kjent med. Samtidig vil den kommende plata, TI, bevitne om bandets lange reise og utvikling gjennom karrieren. TI vil bli en plate som skrur opp tempo og leverer tydelige referanser til bandets musikalske røtter.

Det blir også et album hvor tekstinnhold slår like hardt som riffene. Etter å ha turnert med de foregående albumene 1994 og Jærtegn gleder Skambankt seg til å invitere publikum på en ekte rockekonsert igjen.


Skambankt som band oppstod først ved en tilfeldighet i 1994. Et annet band hadde kansellert en spillejobb, og i løpet av noen få timer hadde det som straks skulle bli Skambankt skrevet ni låter som ble fremført samme kveld. Herfra og videre skulle det gå 10 år før bandet ga ut sitt selvtitulerte debutalbum i 2003. Siden den gang har de vokst seg store nok til å i dag være en av større aktørene i norsk rock.

Som følge av koronasituasjonen gjør vi oppmerksom på at det er de første billettkjøperne som prioriteres ved en eventuell nedskalering av arrangementet. Vi ber dere også benytte billettypen husstand dersom du kjøper billett til deg selv og noen du bor sammen med eller tilsvarende nære. Dermed er det lettere for oss å rigge salen og utnytte plassen best mulig innenfor eventuelle vedvarende smitteregler i mars. Det går fint å kombinere husstandsbilletter og ordinære i samme ordre, vi plasserer dere samme sted i salen og med riktig avstand

  • Last Updated: 17.01.2022
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 26. mars 2022 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Skambankt
Your Recently Viewed Pages