VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Skatten på Sjørøverøya

Overview

Morsomt for hele familien, når det blir urpremiere på en ny versjon av klassikeren «Skatten på Sjørøverøya» av Robert Louis Stevenson!

Morsomt for hele familien, når det blir urpremiere på en ny versjon av klassikeren «Skatten på Sjørøverøya» av Robert Louis Stevenson!

Med mange nyskrevne sanger av Svein Gundersen tas publikum med inn i sjørøveruniverset hvor unge Jim Hawkins drar på spennende skattejakt på Sjørøverøya. På sin vei møter han innpåslitne sjørøvere, skumle gjenferd og havets mest fryktede pirat Long John Silver.

Manus er ved Hans-P. Thøgersen. Regi ved Ole-Hermann Gudim Lundberg.

På scenen: Ole Jacob Lindberg, Malin Schavenius, Morgan Lillehjem, Morten G. Larsen, Aina B. Gundersen, Dag Sørlie, Sander A. Thoresen, Philip Bøckmann, Dag Brandth, Mikkel Maanum, Frida Hansen, Anniken B. Lundberg og Johannes Lindrupsen.

Forestillingen presenteres av Taran As og Alive Produksjoner, og den er produsert av Kulturværste, som består av komponist Svein Gundersen, regissør og produsent Ole-Hermann Gudim Lundberg og tekstforfatter og produsent Hans-P. Thøgersen. Navnet Kulturværste spinner på den Østfoldske varianten av verksted – værste. Dette har bakgrunn i at selskapet ble startet i lokaler på det nedlagte mekaniske verkstedet; Fredrikstad Mekaniske Verksted, eller Værste som det heter på folkemunne.

VARIGHET
1 time og 20 minutter, uten pause.

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og holde avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Taran AS

  • Last Updated: 14.05.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 22. mai 2021 12:00 13:20

lø. 22. mai 2021 15:00 16:20

sø. 23. mai 2021 12:00 13:20

sø. 23. mai 2021 15:00 16:20

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Skatten på Sjørøverøya
Your Recently Viewed Pages