VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland SANDNES

Skeiene Janitsjar - Mot lysere tider

  • Mauritz Kartevolds Plass 1, Sandnes
  • +47 51602010
  • 19. september 2021
  •  /  15:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Nå er samfunnet åpnet opp og vi kan igjen se MOT LYSERE TIDER med høstens første konsert, der vi sannsynligvis får med oss i alle fall en av de fantastiske, unge solistene vi planla å ha med oss i mars 2020. 

Vi har lagt bak oss ei litt tung tid med store begrensninger for korpsbevegelsen. Dette gjelder også for Skeiene Janitsjar. Nå er samfunnet åpnet opp og vi kan igjen se MOT LYSERE TIDER med høstens første konsert, der vi sannsynligvis får med oss i alle fall en av de fantastiske, unge solistene vi planla å ha med oss i mars 2020. 


Først og fremst skal vi med denne konserten behørig ta avskjed med vår fantastiske dirigent gjennom mange år – Rasmus Reed. Som kjent valgte Rasmus i våres å flytte tilbake til heimbygda Breim. Vi vil også med denne konserten introdusere vår nye dirigent som skal ta Skeiene Janitsjar videre inn i framtida gjennom å bygge videre på det fantastiske og unike arbeidet Rasmus har nedlagt i Skeiene Janitsjar gjennom mange år.

  • Last Updated: 30.06.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

sø. 19. september 2021 15:00 17:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Skeiene Janitsjar - Mot lysere tider
Your Recently Viewed Pages