VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Skien Live // Thomas Dybdahl

Overview

Det er rundt 20 år siden Thomas Dybdahl ga ut sin første innspilling, og etter debutalbumet hans “…that great October sound» fra 2002 har han etablert seg som av våre ypperste artister/låtskrivere - samt som en fremragende produsent, film- og teaterkomponist. Han har mottatt Spellemann, Amanda og Grammy-nominasjoner.

I stemningsfulle Hamburgskuret på Skien Brygge, byr vi fredag 28. august på en unik, intim solokonsert. Thomas Dybdahl og en kassegitar på scenen. Det kan bli lenge til neste gang det dukker opp en slik mulighet!

Kun 200 heldige publikummere vil få med seg herligheten. Billettene er allerede i salg, så ikke vent for lenge! Til denne konserten kan du kjøpe tapas, dette gjør du ved å velge tapas i billettmenyen. 

1900 - Dørene åpner. ID: 18 år. Det er viktig at du møter opp med de du har kjøpt billett sammen med.
2015 - Symre
2100 - Thomas Dybdahl

Skien Live og Mersmak i Skien har inngått et korona-samarbeid og fyller Hamburgskuret med konserter og mat. Det blir totalt 4 separate arrangementer i løpet av fredag 28. og lørdag 29. august, alle har plass til maks. 200 personer. 

Fredag 29. august
Kl. 2100 Thomas Dybdahl

Lørdag 29. august 
Kl. 1030 Mersmak - brunsj med konsert (billetter kommer)
Kl. 1500 Norwegian Soulband
Kl. 2100 Jo Nesbø og Lars Jones


SMITTEBEGRENSENDE TILTAK OG VIKTIG INFOMASJON 

Aller først : Bli hjemme om du føler deg syk.

Som arrangør må vi overholde de smittebegrensende tiltakene som er pålagt oss av myndighetene, og alle besøkende er ansvarlig for følge de smittebegrensende tiltakene som er gjort ifbm arrangementet. 

Sensommerkonsertene i Hamburgskuret blir rigget kun med sitteplasser. På grunn av korona-riggen vår med sitteplasser kan du ikke kjøpe enkeltbilletter, men 2, 3, 4. Se på billett valgene.  Det blir bestilling ved sitteplassene hos servitørene våre og avstand til de du ikke har nær relasjon med. De du bestiller gruppebillett sammen med får sitte sammen med deg.

Vi reserverer plasser til alle. Er dere fler enn 4 personer som skal sitte sammen er det viktig at samme person bestiller det antall billetter dere skal ha, slik at vi får satt dere sammen. 

MAT OG DRIKKE
I konsertlokalet blir det salg og servering av drikkevarer ved sitteplass, det er ikke anledning å handle i baren, kun gjennom servitør. Det er ikke mulig å bruke kontanter på grunn av smittevernshensyn.

Velkommen til en fantastisk kveld i Hamburgskuret!

  • Last Updated: 06.08.2020
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

fr. 28. august 2020 19:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Skien Live // Thomas Dybdahl
Your Recently Viewed Pages