Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Sklitakling + Dødsdømt + Dement Sement

SKLITAKLING
Kompromissløst og drivende old school punk med nerve og kaotisk energi, og tekster som treffer deg både i hjertet og under beltestedet! Debutalbumet, som kom i desember 2023, fikk mye god omtale og de har konserter og festivaler planlagt fremover både rundtomkring i Norge, og utenlands! De spilte nylig på et kokende Røkeriet her på Verftet, og nå gleder de seg vilt til å returnere for å spille fletta av Feriekoloni-gjestene i solnedgangen.

DØDSDØMT
Dødsdømt er et hardcore pønk-band fra Norges selverklærte punkehovedstad Horten. Der, blant gravhaugene til vikingkonger, har de i 30 år finslepet sin versjon av VestFold HardCore, iblandet innslag fra andre illsinte stilarter. Bandet, som har holdt det gående i en mannsalder, men fortsatt er sinte “unge” menn sultne på å dele frustrasjon og fandenivoldskhet, er nå klare for sitt første tokt på Vestlandet. Bautaene fra Borre kommer til Bjørgvin for å hente sverda sine!

DEMENT SEMENT
Dement sement er et ugress i Bergens store bandflora. En brennenesle blant tulipaner og kirsebærtrær klar til å ta opp kampen mot kantklippere og sosionomer.

Dement Sement ble stiftet så sent som i januar 2023, men har allerede rukket å spille tre små-legendariske konserter på både Victoria og Statsraaden. Bandet spiller tidseffektiv og bråkete punk med et bredt spekter av referanser, og har blitt lagt merke til for sin korte konserter.

Vokal: Anders Jolma
Gitar: Jon Mannsaaker
Trommer: David Aasheim
Bass: Kjetil Grimsby Haarr


Arrangementstidspunkt/konsertstart : 20:00
Dørene åpner : 19:00

Sist oppdatert: 05/07/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt