VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag INDERØY

Skogsmaking med Villnis

Overview

Overalt rundt oss i naturen finnes det matopplevelser  Under vår skogsmaking lærer du å kjenne noen av de spiselige vekstene og tang og tare og hvordan de kan brukes i mat og drikke. Vi tar en tur i nærnaturen og lærer om de spiselige vekstene som finnes og hvordan en trygt kan sanke dem. Det vi sanker tar vi med oss til bålplassen og lager en velsmakende lunsj. Det blir hygge rundt bålet, bålkaffe og smaksverksted der vi serverer små retter rett fra bålet, og også engasjerer deltakerne i matlagingen. Selv om vi er i skogen gir vi deg også smaksprøver fra det våte element, både strandvekster og tang og tare. Vi har fokus på trygg, bærekraftig sanking og du får tips til litteratur og sankeutstyr.

Velkommen til en stund i hyggelig selskap med gode natur- og matopplevelser! 

Pris: 700,-
Påmelding innen: 24.mai
Påmelding per e-post til post@viervillnis.no eller melding til Villnis her på Facebook. Oppgi hvilken dato du melder deg på. Gi også beskjed om eventuelle matallergier. Påmelding er bindende. Ta gjerne med poser eller kurv og saks til sanking.

Trenger du overnatting i forbindelse med kurset?  Vi leier ut et stort komfortabelt telt i skogen med dobbeltseng og vedovn. Her kan du ligge ved de dansende flammene og høre på skogens lyder. Med på overnattingen får du også en fantastisk matkasse med lokale produkter.

Teltet kan bookes her:
www.viervillnis.no/overnatting/

 

Tar du turen og blir noen dager kan du oppleve noe av det som Inderøy har å by på av aktiviteter, lokalmat og flott natur og kulturlandskap. Vi ligger ikke langt fra Den gylne omvei som er et samarbeid mellom reiselivsaktører i Inderøy og en eventyrlig reise gjennom Inderøy. Visit Innherred gir deg informasjonen du trenger for en god reise. Hvorfor ikke ta med sykkel? De mange små veiene på Inderøya er perfekt for sykkelturer. Her kan du lese mer om mulighetene for opplevelser:
www.dgo.no
www.visitinnherred.com 

 

  • Last Updated: 17.02.2021
  • Source: Innherred Reiseliv
Dates

lø. 19. juni 2021 11:00 15:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Skogsmaking med Villnis
Your Recently Viewed Pages