Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Bergen

Skutefest og skværriggersamling

Overview

Stiftelsen Statsraad Lehmkuhl har med dette æren av å invitere til skutefest og skværriggersamling langs Bryggen under St. Hans helgen 21. - 24. juni 2018. Vi skal gjenskape bildet fra Melodi Grand prix i 1986 hvor de tre norske skværrigerne (Statsraad Lehmkuhl,Sørlandet og Christian Radich) lå aktenfor hverandre langs Bryggen. Se vedlagte bilde. Det kommer til å bli magisk!

Torsdag ettermiddag den 21.06 blir det flott innseiling med de tre skipene og vi håper mange småbåter vil møte skipene ute ved Sotrabroen og følge skipene inn.

Fredag 22.06 blir det konferanser og møter om bord på dagtid og skjærgårdsturer på kvelden hvor de tre skipene har samseilas.  

Lørdag 23.06 blir det åpent skip og maritime aktiviteter for allmuen på dagtid og skjærgårdsturer på kvelden med samseilas i Byfjorden og «befaring» og hilsning til St.hans bålene langs sjøen.

Det er ingen andre nasjoner i verden som har tre så vakre og velholdte seilskip som er i operativ helårsdrift. Formålet med samlingen er å rette fokus på de tre norske seilskipene som relevante opplæringsarenaer og flytende kulturminner for Norge. Samlingen blir også en markering av Stiftelsen Seilskipet Statsraad Lehmkuhl som går inn i sitt 40. driftsår i 2018.  Stiftelsen Statsraad Lehmkuhl tar den økonomiske risikoen og vi håper å fylle opp alle skjærgårdsturene for skipene slik at vi sitter igjen med en pott til videre drift av Bergens stolthet. 

Det er bare å glede seg til sommeren!

Billetter til turene blir lagt ut for reservasjon via www.lehmkuhl.no

  • Last Updated: 16.02.2018
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

tors 21. juni 2018

fre 22. juni 2018

lør 23. juni 2018

See All
Skutefest og skværriggersamling
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad