Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet HAMAR

Skyttermessen 2022

Overview

Vi gjentar suksessen med Skyttermessen, ved å arrangere Skyttermessen 2022 under Europamesterskapet på Hamar!

Skyttermessen vil bli arrangert fra 24.-27. mars, og vil være på hele 4000 m2! Her finner vi Norges største leverandører av skytterutstyr, og vil foregå på Vikingskipet parallelt med mesterskapet.

Det vil bli både forhåndssalg av billetter på nett og arenaen for en dag og hele messa. Vi anbefaler å bestille billetter på forhånd, slik at du enkelt kan komme deg inn i messeområdet og mesterskapsarenaen i mars.

På lørdag og søndag vil det være mulighet for å teste luftrifle og luftpistol på messa, og det vil også være noen konkurranser underveis. Med andre kan du bli bedre kjent med sporten, og samtidig øke din kunnskap – eller teste den under mesterskapsarenaen. Det vil også bli arrangert noen seminarer og foredrag som vil skje i auditoriet på Vikingskipet.

Mer informasjon om leverandører og billettsalg vil komme fortløpende, så nå gjenstår det å sette av datoen og avvente for mer informasjon!

Vi gleder oss til å samle hele skytternorge til den største samlingsplassen for forbundet i 2022. Ikke gå glipp av 2022s messe, utstillerne eller Europas beste skyttere i aksjon!

  • Last Updated: 15.01.2022
  • Source: Hamar Regionen Kultur
Dates

to. 24. mars 2022

fr. 25. mars 2022

lø. 26. mars 2022

sø. 27. mars 2022

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Skyttermessen 2022
Your Recently Viewed Pages