Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Southern Norway Kristiansand

Sløtface @ Teateret

Overview

Sløtface spiller 2 konserter på Teateret i Kristiansand 8. februar. En for de under 18 år (starter 18.30) og en for de over 18 (starter kl. 21).

Se info i link.

Etter å stort sett ha vært på veien og turnert i utlandet, er endelig Sløtface klare for for en lang norgesturné på nyåret. Turneen starter med et brak under UKA i Trondheim i Storsalen allerede 22. oktober, og i dag er vi glade for å annonsere første bolk med datoer for 2018!

Sløtface ga nylig ut albumet «Try Not To Freak Out» til strålende kritikker både internasjonalt og her hjemme. De siste årene har bandet turnert massivt internasjonalt, både på egne headlinerturneer og som support for The Cribs og Los Campesinos! Da de ga ut albumet «Try Not To Freak Out» sto et samlet internasjonalt og norskt pressekorps bak dem, og hyllet deres poppunk, som verken er redd for å uttrykke holdninger eller meninger.

Selv fortalte Sløtface følgende om albumet: 

- Det handler om å være i 20-årene og det å egentlig ikke vite hva du gjør med livet ditt. Det handler om angst og skyldfølelse og å alltid kjenne på at det du gjør er litt feil. Akkurat som du alltid er på feil sted.

  • Last Updated: 16.01.2018
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

tors 8. februar 2018 21:00

See All
Sløtface @ Teateret
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad