VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Sløtface Slumber Tour

  • Kvitsøygaten 25, Stavanger
  • +47 51530595
  • 17. oktober 2020
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Sløtface Slumber Tour

Sløtface er tilbake! I januar 2018 ga bandet oss litt av en konsertklassiker. Og en måned senere fikk de Spellemannprisen for debutalbumet sitt
Høsten 2020 legger Sløtface ut på en litt annerledes Norgesturne der ting, i tråd med resten av det norske samfunnet, blir litt roligere. I lys av pandemi, bordservering, 1 m avstand og at man kan se lang vei etter stage-dives og moshpit, har Sløtface tvunget seg selv til å tenke litt nytt ved å spille inn ny og gammel musikk i et litt mer nedstrippa format, med planlagt utgivelse høsten 2020.
Denne høsten tar de med disse nye låtversjonene, en god coverlåt eller to og den akustiske gitaren, og håper du vil nyte en hyggelig og litt annerledes kveld med dem der historiefortellingen, tekstene og håndtverket i låtene deres får fullt fokus.
Dette er et arrangement som skjer under Covid-19 situasjonen. Vi ber derfor alle publikummere om å ta hensyn til hverandre og reglene som er satt av myndighetene og på Tou.
På grunn av publikumsrestriksjoner vil det kun være et begrenset antall billetter tilgjengelige til arrangementene på Tou. Billetter må kjøpes på forhånd.
Følg gjeldende smittevernsregler - www.helsenorge.no/koronavirus

  • Last Updated: 10.09.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 17. oktober 2020 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Sløtface Slumber Tour
Your Recently Viewed Pages