Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Sør-Trøndelag TRONDHEIM

Sløtface

  • Dronningens gate 11 Trondheim 7011
  • +47 99256407
  • 22. februar 2020
  •  /  19:00
  •  /  Price 220,- / 180,-
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Trondheim konsertkollektiv presenterer Sløtface på Tyven 22. februar.

Stavanger-bandet Sløtface har for lengst markert seg på det norske punkpop-kartet, og kan blant annet huke av Spellemannpris (Beste Rock), utenlandsturné (-er), Netflix-synkronisering (hello, Sex Education!), triple j (fra Down Under, ja!) samt øvrig skrytbar radio-oppmerksomhet i Europa fra to-do listen.

Bandet, som i dag består av vokalist Haley Shea, gitarist Tor-Arne Vikingstad, bassist Lasse Lokøy og trommeslager Nils Jørgen Nilsen, fikk stor fart på karrieren etter deres deltakelse i Urørt i 2015. Kort tid etter herjet de plakatene på noen av landets største festivaler, inkludert Øyafestivalen og Pstereo. Det tok heller ikke lang tid før det store utland også fattet interesse for gjengen, som nå er i midten av 20-årene. Dette resulterte blant annet i hyppige radiospillinger i både Storbritannia og Australia i tillegg til lovord fra publikasjoner som The Guardian, Billboard og The Fader. For å nevne noen.

Bandets andre album, «Sorry for the late reply», slippes 31. Januar 2020. Bandet forteller at "det har vært en treig, men jevn prosess for oss å lage dette albumet, og vi er SÅ klare for å få det ut i verden! Plata ble produsert av Odd Martin Skålnes som jobber mye med fantastiske artister som Aurora og Sigrid, og handler mest om familie, identitet og hva det vil si å høre hjemme et sted."

  • Last Updated: 05.02.2020
  • Source: Trondheim Events
Dates

lø. 22. februar 2020 19:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Sløtface
Your Recently Viewed Pages