VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Slow Is the New Fast

Overview

Bandet «Slow Is the New Fast» slapp sitt første album «Slow» på AMP music and records 17. august 2018. 22. mai 2020 kom oppfølgeren «Slower» som har høstet gode ord siden. Blant annet skriver Alisa Larsen og Bergens Tidende at:
«Slow Is the New Fast bringer friskhet til den Norske Jazzscenen»

«Slow Is the New Fast», gjengen som møttes i Oslo, spiller musikk som er inspirert av tid, rom og kjærlighet. Siden bandets første plate har både bandet og musikken vært i utvikling, og mange nye låter har kommet til. I tillegg er besetningen noe endret, og bandets nyeste tilskudd er Håkon Aase på fele og Henriette Eilertsen på fløyte.
I tillegg til Håkon og Henriette består «Slow Is The New Fast» av Lyder Øvreås Røed på flygelhorn/trompet, Bjørn-Even Bjarkli Verbeke på piano, Joel Ring på bass og Tore Ljøkelsøy på trommer.

Essensen av det bandet var og presenterte på forrige plate er ivaretatt. Musikken er mer groove og beatbasert, den er enda mer lyrisk enn den har vært og litt mer løssluppen i forhold til hvilke rammer vi setter for oss selv. All musikken er komponert av Lyder. Noe av intensjonen bak platen og veien videre var et sterkt ønske om å inkorporere idéer og virkemidler fra de mer beatorienterte prosjektene han spiller med (Fieh, Mosambique, Bangkok Lingo) til det akustiske mer lavmælte landskapet som «Slow Is The New Fast» opererer i.

Musikken på platen «Slower» er en fin blanding av den flytende lyriske musikken fra den første platen og mer beatorientert og up tempo musikk.

Besetning:
Lyder Øvreås Røed – trompet, flygelhorn og komposisjoner
Håkon Aase – fiolin
Henriette Eilertsen – fløyte
Bjørn-Even Bjarkli Verbeke – piano
Joel Ring – kontrabass
Tore Ljøkelsøy – trommer


Arrangør: Skiensjazzdraget
Billettpriser:
Ordinær: 300
Medlemmer av Skiensjazzdraget: 200

  • Last Updated: 06.07.2020
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

to. 5. november 2020 20:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Slow Is the New Fast
Your Recently Viewed Pages