Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Ålesund & Sunnmøre Ulstein

Smerte og ære

  • Sjøborg Kulturhus & Kino, Sjøgata 10, Ulsteinvik
  • 29. september 2019
  •  /  18:15
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Vi får bli med på den aldrende filmregissøren Salvador Mallos tilbakeblikk: barndommen hans på 60-tallet, da han emigrert med foreldrene til en landsby i Valencia på jakt etter velstand, det første begjæret, hans første voksne kjærlighet i Madrid på 80-tallet, smerten av samlivsbruddet mens kjærligheten fortsatt var levende og intens, å skrive som den eneste terapien for å glemme det uforglemmelige, den tidlige oppdagelsen av kino og tomrommet, det uendelige tomrommet som gjør en filmskaper ute av stand til å fortsette å skape filmer. Denne historien forteller om skapelsesprosessen, om vanskeligheten ved å skille den fra sitt eget liv og om lidenskapen som gir den mening og håp. Ved å erindre sin fortid, gjenfinner Salvador et akutt behov for å formidle den, og i det behovet finner han også sin frelse.

"Pain and glory" konkurrerte i hovedkonkurransen under Cannes Filmfestival. Trailer: https://mf.kulturhusweb.no/static/49639.mp4

  • Last Updated: 30.08.2019
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

sø. 29. september 2019 18:15 20:20

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Smerte og ære
Your Recently Viewed Pages