Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark BAMBLE

SMOKIE til Wrightegaarden m/support Bonnie and The Jets

  • Wrightegaarden, Tordenskjoldsgt. 2, Langesund
  • 23. juni 2023
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Alle kjenner vel til megahiten til Smokie, «Living Next Door to Alice»? I sommer kommer de til Wrightegaarden i Langesund.

Smokie turnerer Norge også i 2023! De spiller på alle de flotteste arenaene og selger billetter som bare juling. Smokie er det evig populære bandet som slo gjennom med låten «If You Think You Know How to Love Me» i 1975. Året etter kom megahiten «Living Next Door to Alice» som ble liggende i hele 33 uker på VG-listen, lengre enn Beatles!

Smokie fortsatte å levere store slagere som "Lay Back in the Arms of Someone" og "Have You Ever Seen the Rain" til langt ut på 90-tallet. Siden den gang har Smokie beholdt sin popularitet i Norge, og bandet vender tilbake med jevne mellomrom for å tilfredstille den trofaste fansen. Smokie har solgt nesten to millioner plater bare i Norge. Det raver derfor ingen tvil om at bandet har overvekt i bagasjen av gode, gamle låter som skal spilles for et engasjert publikum også i 2021!

Wrightegaarden ligger idyllisk plassert midt i sentrum av sommerbyen Langesund. Siden slutten av 80-tallet har Wrightegaarden vært en ettertraktet scene for utendørskonserter i sommerhalvåret, og bortimot alt som kan krype og spille av store og små nordiske artister har gjestet den vakre hagen.

20 års aldersgrense
Portene åpner kl. 18:00
Servering: Alle rettigheter
Ledsager: full pris
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Ja
For bordbestillinger, send epost til: mailto:bordbestilling@wrightegaarden.no

  • Last Updated: 30.03.2023
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

fr. 23. juni 2023 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
SMOKIE til Wrightegaarden m/support Bonnie and The Jets
Your Recently Viewed Pages