Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland SANDNES

Smokie

  • Mauritz Kartevolds Plass 1, Sandnes
  • +47 51602010
  • 5. oktober 2022
  •  /  19:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Smokie turnerer i Norge også i 2019 og 2020. De opplever nå en ny vår, spiller på alle de største og fineste arenaene, og har et fantastisk billettsalg.

Smokie turnerer i Norge også i 2019 og 2020. De opplever nå en ny vår, spiller på alle de største og fineste arenaene, og har et fantastisk billettsalg. Dette er det evig populære bandet som slo gjennom første gang i Norge med «If you think you know how to love me» i 1975 og som året etter lå på listene i hele 33 uker med storslageren «Living next door to Alice».
De fortsatte med å levere store hits og storselgere til langt ut på 90-tallet, og de er det bandet som har ligget lengst på VG-listen, med Beatles som en god nummer to. Siden den gang har Smokie nærmest blitt en del av det norske språket. Enten man liker dem eller ei, alle vet hvem de er og kjenner noen av låtene deres. De har et stort og svært trofast publikum over store deler av verden. 
Norge er fremdeles ett av de landene som betyr mest for dem, og derfor fortsetter de å komme tilbake hit for å møte sitt entusiastiske publikum., år etter år. De har solgt nesten to millioner plater bare i Norge og med seg i bagasjen har de alle de gode, gamle låtene, samt en del nyere materiale.

  • Last Updated: 31.01.2022
  • Source: Region Stavanger
Dates

on. 5. oktober 2022 19:30 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Smokie
Your Recently Viewed Pages